Google Play Store 6.0: zo ziet de nieuwe app voor Android eruit

Kirill Grouchnikov, ingenieur bij Google, heeft regelmatig het laatste nieuws omtrent Android-apps van Google. Zo ook een eerste preview van hoe de nieuwe Google Play Store op Android eruit zal gaan zien. De vormgeving zal namelijk flink op de schop gaan in Google Play Store 6.0.

Google Play Store

Google zal de Play Store op Android binnenkort gaan vernieuwen met een nieuwe interface. De vormgeving van de applicatie brengt de Google Play Store naar versie 6.0. Nieuwe graphics, navigatie en verdeling van de inhoud kenmerkt de nieuwe Play Store.

Google Play Store 6.0

Het nieuwe ontwerp wordt gepresenteerd door de ingenieur Kirill Grouchnikov van Google. De basis van de Play Store zal in de nieuwe versie verdeeld zijn in ‘Apps & Games’ en ‘Entertainment’. Onder entertainment gaan de overige categorieën van de Play Store schuil, zoals Play Music en Play Movies.

Geniet van de nieuwe preview. Hieronder vind je de grote veranderingen die de Play Store doorgemaakt heeft.

Google Play Store 6.0

 

Verschillende bronnen melden dat Google de Play Store  als versie 6.0 uit gaat brengen. Het is ook goed mogelijk dat Google de nieuwe Play Store middels een server-side update uitrolt.

via Google+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel