‘Google rolt nieuwe lay-out voor beoordelingen Play Store uit’

Google test momenteel een nieuwe vormgeving voor beoordelingen in de Google Play Store. Bij verschillende gebruikers is de vernieuwde interface opgedoken. De nieuwe vormgeving laat je sneller zien hoe een applicatie scoort in de downloadwinkel voor Android.

Beoordelingen Play Store

Google voert wel vaker tests uit bij verschillende applicaties. Zagen we vorige week al een experimentele nieuwe video-weergave in YouTube, duiken er nu kleine wijzigingen op in de Play Store. Verschillende gebruikers maken melding van een nieuwe weergave van de beoordelingen in de Play Store.

Google Play Store reviews

Het aantal zichtbare sterren is teruggebracht naar één. Naast de ster is de beoordeling in cijfers uitgedrukt. Het maakt hierbij niet uit welke versie van de Google Play Store geïnstalleerd is. Het gaat hier om een server-side update, waardoor niet elke gebruiker de nieuwe vormgeving krijgt of zal krijgen.

Google Play Store reviews

De numerieke weergave van de review-score, geeft een preciezere vertoning van de score. Vooral op de wat kleinere schermen zijn de sterren minder makkelijk af te lezen. Met de cijfers zie je sneller het verschil tussen een score van 4,5 en 4,3 bijvoorbeeld.

Wat vind jij?

Wat vind jij van de vernieuwde weergave van de beoordelingen? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

via Androidpolice

Lees ook

Reageer op dit artikel