Volg de Samsung Galaxy Note7 aankondiging via de livestream

Samsung kondigt vandaag de Samsung Galaxy Note7 aan. Het toestel is in de afgelopen tijd al een aantal keer opgedoken, maar verwacht wordt dat Samsung veel te vertellen heeft over de smartphone. Dit alles kan je live volgen via de Samsung Galaxy Note7 livestream.

Samsung Galaxy Note7 livestream

Eindelijk is het zover, Samsung kondigt vandaag de Samsung Galaxy Note7 aan. De smartphone zal de opvolger zijn van de Galaxy Note 5 die vorig jaar werd uitgebracht. Echter kwam dit toestel niet naar Nederland. De kans dat de Note7 wel naar Nederland komt is een heel stuk groter, en zou zelfs al tussen neus en lippen door bevestigd zijn.

Samsung Galaxy Note7

De Samsung Galaxy Note7 is al vaak uitgelekt. De smartphone zal worden voorzien van een 5,7 inch display met 2K-resolutie. Daarnaast zal er 4GB aan RAM-geheugen beschikbaar zijn met een octa-core processor. Veel van de specificaties van de Note7 zullen we herkennen uit de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, zo is de verwachting.

Samsung Unpacked 2016

Vanmiddag, dinsdag 2 augustus om 17:00 uur Nederlandse tijd, begint de persconferentie van Samsung. De persconferentie van de Samsung Galaxy Note7 kan gevolgd worden op verschillende manieren. Ben je in het bezit van een Gear VR bril? Dan kan je uit de Oculus Store de Unpacked 360 View app downloaden waarmee je de uitzending in virtual reality kunt bekijken. Mocht je niet in het bezit zijn van de virtual reality bril, dan kan je de persaankondiging van de Note7 via de livestream volgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel