WAVE Calendar: ‘Personal Assistants’ gaan je helpen bij drukke agenda

WAVE Calendar, een uitgebreide kalender-applicatie van Nederlandse bodem, heeft zojuist een unieke, nieuwe toevoeging aan te gaan bieden in WAVE Calendar: Personal Assistants. Zij zullen je helpen met het uitvoeren van taken wanneer je een drukke agenda hebt.

WAVE Calendar: Personal Assistants

De Nederlandse makers van de app WAVE Calendar gaat de agenda-app uitbreiden met een unieke, nieuwe functie. We hebben het tegenwoordig allemaal hartstikke druk en daar wil WAVE wat aan gaan doen. Personal Assistants zijn geen robots, maar echte mensen die je kan inzetten om bepaalde taken uit handen te geven. Dit kan bijvoorbeeld het bestellen van een bloemetje zijn, voor de verjaardag van je moeder. Een persoonlijke assistent kan ook je vlucht en hotel boeken voor je komende vakantie, of je auto naar de garage brengen.

Je geeft aan de PA (Personal Assistants) door wat je wensen zijn, waarna de assistent aan de slag gaat. De assistenten zullen over een tijdje beschikbaar zijn via de app van WAVE. WAVE geeft aan dat de assistenten eerst grondig gescreend worden, voordat zij ingezet kunnen en zullen worden via de app. Elke assistent geeft een introductie en korte omschrijving van welke diensten zij aanbieden. Gebruikers kunnen zelf kiezen voor welke taak, ze welke assistent in willen zetten. Daarbij kan je als gebruiker een beoordeling achterlaten, zodat andere gebruikers te weten kunnen komen wat ze kunnen verwachten.

De Personal Assistants die zich nu aan willen melden, moeten al zijn aangemeld bij professionele bureaus. In de toekomst zal WAVE Calendar ook niet-beroepsmatige PA’s toe gaan laten, waardoor volgens het bedrijf nieuwe baanmogelijkheden gecreëerd worden. Dit concept vergelijkt het bedrijf uit Breda met de werking van taxi-dienst Uber.

WAVE Calendar heeft de nieuwe functie nog niet publiekelijk uitgerold. Wel kan je je via de website van WAVE Calendar aanmelden als beta-tester of je inschrijven als Personal Assistent.

Eerder bracht WAVE Calendar al de handige WAVE Scheduler app uit en kwam het met ondersteuning voor Android Wear. De huidige versie van WAVE Calendar kan gratis gedownload worden uit de Play Store, via onderstaande button.

WAVE Agenda
WAVE Agenda
Ontwikkelaar: Calendar Apps by E-sites
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel