WAVE Scheduler maakt afspraken plannen makkelijk

De makers van de bekende kalender applicatie WAVE Calendar hebben een nieuwe applicatie uitgebracht. WAVE Scheduler moet het plannen van een afspraak met anderen een stuk eenvoudiger maken.

Soms is het lastig een afspraak maken met met vrienden of familie, door alle verschillende agenda’s is het moeilijk om een geschikte datum en tijd te prikken. WAVE Scheduler gaat je hierbij helpen. In de app kun je een afspraak aanmaken, je geeft daarbij aan binnen welke tijdsperiode deze plaats moet vinden en wie er uitgenodigd zijn.wavesche-2Alle genodigden krijgen dan een mail met jouw voorstel en mogen daarop een datum voorstellen. Als je een geschikte datum gevonden hebt, kun je deze snel toevoegen aan je agenda. Ondersteunde agenda-apps zijn onder andere: Google Agenda, Facebook, iCloud, Outlook en Exchange. De genodigden kunnen ook een voorstel voor een datum doen wanneer zij geen gebruik maken van WAVE Scheduler.

wavesche-1Alle genodigden krijgen inzicht in elkaars agenda in de vorm van gekleurde blokken. Je ziet dus niet daadwerkelijk wat die persoon al gepland heeft, alleen dat hij of zij al bezet is. Zo kun je eenvoudig samen een juiste datum prikken zonder dat je privacy in het geding komt.

Uitnodigen op meerdere manieren

Je kunt personen toevoegen aan je afspraak op vier verschillende manieren. Via de de Dichtbij-functie zie je welke WAVE Scheduler gebruikers er in de buurt zijn. Handig als je iets snel wilt afspreken. Je kunt ook personen toevoegen vanuit je contacten of vanuit een lijst met recent uitgenodigde personen. Maar natuurlijk ook via de e-mail functie.

Plannen maar

WAVE Scheduler is gratis beschikbaar voor iOS in de App Store en Android in de Google Play Store. Naast WAVE Scheduler zou je ook eens kunnen kijken naar WAVE Calendar, een fraai vormgegeven agenda applicatie.

WAVE Afsprakenplanner
WAVE Afsprakenplanner
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel