Datumprikker app update brengt nieuw design en verbeterde functies

Datumprikker is een handige applicatie om een datum te plannen met meerdere mensen. Of het nou je vrienden, familie of collega’s zijn, de Datumprikker app helpt je met het prikken van een datum. De nieuwe update voor de app brengt een fris nieuw design en zijn de functionaliteiten verder verbeterd.

Datumprikker app

De Datumprikker app is een applicatie van Nederlandse bodem. Via de applicatie kan je gemakkelijk met meerdere mensen een datum prikken. Of het nou voor een personeelsuitje naar de bowlingbaan is, een etentje met de familie of stappen met je vriendengroep; Datumprikker helpt je met het plannen van een datum. Iedereen heeft het tegenwoordig druk en zit met een volle agenda.

Je ziet in de applicatie de afspraken die je hebt en ook de eventuele uitnodigingen. Met de nieuwe update zie je dit op een veel mooiere manier. Zo is er een vernieuwd menu, verbeterde invoermethode en een vernieuwd afspraakoverzicht. Bij het maken van een afspraak zie je direct waar je eventueel kunt afspreken, kies je een passende foto en kunnen de deelnemers zien wie er allemaal komen. De update voor de Datumprikker app kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Datumprikker
Datumprikker
Ontwikkelaar: Cally.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel