Dayhaps: nieuwe, handige app laat je groepsagenda bijhouden met anderen

Dayhaps is een nieuwe applicatie die je samen met anderen een groepsagenda laat bijhouden. De app Dayhaps is een initiatief van Nederlandse bodem en is ideaal om een agenda met je partner, families, vrienden of anderen bij te houden. Wat is er nou zo handig aan de toepassing? We hebben Dayhaps alvast voor je uitgeprobeerd.

Dayhaps

Vanaf vandaag, 1 april, is de Play Store een applicatie rijker; Dayhaps. Wesley van de Wiel, de bedenker van Dayhaps, omschrijft de applicatie als ‘WhatsApp voor agenda’s’. Je kunt via de applicatie een groepsagenda maken, wat te vergelijken is met het aanmaken van een groep in WhatsApp. Dayhaps is handig als je bijvoorbeeld één agenda wilt gebruiken met je partner, kinderen, familie, vrienden of je sportteam. Het belangrijkste aspect is dat de applicatie ten alle tijden simpel te gebruiken moet zijn.

Groepsagenda

Bij het aanmaken van een groepsagenda kan je mensen uitnodigen voor je agenda, kies je een naam en kan je een foto instellen. De deelnemers krijgen hiervan een melding. Ook krijgen gebruikers bij een nieuw agenda-item een notificatie, zodat je geen afspraak hoeft te missen. In het overzicht met de kalender kan je filteren op één agenda of ze allemaal in hetzelfde overzicht te tonen. Je kan tevens een reactie achterlaten bij activiteiten zodat je iets kunt verduidelijken of een opmerking kunt toevoegen.

Dayhaps zal spoedig komen met het toevoegen van locaties en het koppelen van Google Agenda, zo laat Wesley aan DroidApp weten. Er is geen maximum aantal agenda’s wat aangemaakt kan worden via de app, dus je kunt eindeloos je gang gaan met Dayhaps. Het registreren van de app gaat via je telefoonnummer, het is niet mogelijk om met je e-mailadres een account aan te maken. Volgens de ontwikkelaar komt dit doordat we altijd wel contacten met telefoonnummer in onze telefoon hebben staan, maar niet altijd het e-mailadres hebben.

Dayhaps

Downloaden

Via onderstaande button kan de app Dayhaps gratis gedownload worden. Wel zal er na drie maanden een vrijwillige bijdrage gevraagd worden, van bijvoorbeeld 99 eurocent. Hiermee willen de ontwikkelaars de bereidheid testen om zo de applicatie gratis aan te kunnen blijven bieden. ‘Advertenties zullen absoluut niet te zien zijn in Dayhaps’, zo is de reactie van Wesley op onze vraag of er anders reclame wordt toegevoegd aan de app.

Dayhaps groepsagenda
Dayhaps groepsagenda
Ontwikkelaar: Dayhaps
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel