CloudMagic: strakke mail-app uitgebreid met agenda

CloudMagic, een strak uitziende mail-applicatie voor Android, heeft het aantal functies uitgebreid. De applicatie geeft nu niet alleen toegang tot je mailbox, maar ook tot je agenda die je kunt synchroniseren met bijvoorbeeld je Google-account of via Exchange.

CloudMagic 8.1

In de Play Store hebben de ontwikkelaars van de app CloudMagic een update uitgebracht voor de Android-applicatie. De mail-app kan gebruikt worden voor verschillende e-mailproviders waaronder Gmail, Yahoo Mail, Outlook en iCloud. Vanuit de app kan je gemakkelijk berichten opslaan in je takenlijst van bijvoorbeeld Wunderlist of OneNote en ook vind je een breed aantal instellingen om de app naar eigen hand te kunnen zetten.

CloudMagic Agenda

Agenda

De nieuwe CloudMagic update kan je naast je mail voortaan ook de agenda gebruiken. De kalender in CloudMagic kan gesynchroniseerd worden met Google Apps, Gmail en Exchange (EWS). Daarnaast kan er natuurlijk ook een agenda-item aangemaakt worden, uitnodigingen beheerd worden en herinnerd worden aan aankomende evenementen.

Downloaden

De update voor CloudMagic kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel