Gmail 6.0 voor Android voegt tekstopmaak en snelle agenda-uitnodigingen toe (+ APK)

Gmail 6.0 voor Android is uitgebracht vanavond. De nieuwe update voor de e-mail app van Google voegt de mogelijkheid toe om tekst op te maken. Hiermee kan je meer stijlen toevoegen aan je e-mailbericht. Daarnaast heeft Google nog een andere functie toegevoegd aan Gmail 6.0, waarmee je nog sneller agenda-uitnodigingen kunt beheren; Instant RSVP.

Gmail 6.0

Gmail is bijgewerkt naar versie 6.0. Bij de nieuwe versie van Gmail is het mogelijk de tekst in een bericht op te maken met verschillende elementen. Zo kan je de tekstkleur aanpassen, kiezen voor cursief, vetgedrukt of onderstreept, of je kiest een achtergrondkleur voor je tekst. Je krijgt deze mogelijkheid te zien als je de tekst selecteert en vervolgens kiest voor ‘opmaak’.

Gmail 6.0

Agenda-items

Als je gebruik maakt van Google Agenda of Microsoft Exchange kan je nu met een druk op de knop een agenda-uitnodiging beheren (Instant RSVPs). Bij een agenda-item krijg je direct de afspraak te zien in de mail die je vervolgens kunt accepteren, weigeren of op misschien kunt zetten. Je ziet aanvullende informatie over het evenement zoals de tijd, locatie en andere deelnemers. Ook kan je de uitspraak direct openen vanuit de mail in je agenda-app.

Gmail 6.0 agenda

Gmail 6.0 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, dan kan je hier de Gmail 6.0 APK downloaden.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel