Event Flow: een mooie widget voor je agenda en kalender

Het mooie van Android is dat je je startscherm helemaal kan aanpassen naar je eigen smaak. Zo kun je ook widgets toevoegen, bijvoorbeeld van je agenda. Als je de agenda van Google gebruikt, dan weet je waarschijnlijk wel dat de widget niet echt mooi is. Event Flow is een mooie widget die gebruik maakt van Google Agenda.

Event Flow

De widget van Google Agenda is nogal beperkt. Event Flow is een uitgebreide widget die gebruikt maakt van deze agenda. Je kunt je agenda en je kalender toevoegen aan je startscherm. In de gratis versie heb je de keus uit twee thema’s. Wil je meer thema’s, dan kun je de pro-versie aanschaffen voor €0,62.

Bij de agenda widget heb je de keus om je afspraken onder andere per dag, per twee dagen en per week te laten zien in de widget. Bij de kalender widget kun je kiezen welke gebeurtenissen de widget laat zien, bijvoorbeeld je afspraken, verjaardagen en het weer.

Downloaden

Event Flow is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande knop. Event Flow biedt in-app aankopen voor €0,62 per item.

Event Flow Calendar Widget
Event Flow Calendar Widget
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel