Telefoongesprekken plannen via Skype in nieuwe update

Skype heeft haar applicatie wederom voorzien van een update, dit keer richt het zijn pijlen op productiviteit. Vanuit de app kan een gesprek worden gepland en kun je nu makkelijker documenten openen.

Gesprek plannen in Skype

Soms is het handig om een telefoongesprek te plannen, bijvoorbeeld met familie aan de andere kant van de wereld of een zakelijk telefoontje wat je niet mag vergeten. Daarom kun je vanaf nu een gesprek plannen met je contactpersoon. Door op “Gesprek inplannen” te klikken kun je een datum en tijd selecteren in je Agenda-app waarop je met elkaar een gesprek wilt voeren. Vervolgens stuur je dit agenda-evenement naar je contactpersoon ter bevestiging.gesprek plannen via skype

Ook heeft Skype in de update het makkelijker gemaakt om Word, Powerpoint en Excel bestanden te openen vanuit een chatgesprek. Door op een dergelijk bestand te klikken wordt meteen de bijbehorende applicatie geopend. Mocht je geen Office op je Android toestel hebben geinstalleerd dan krijg je instructies te zien hoe je dit snel en eenvoudig kunt doen!

Document sturen via Skype

De update voor Skype wordt automatisch uitgerold via de Google Play Store.

Skype
Skype
Ontwikkelaar: Skype
Prijs: Gratis+
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel