Week 29 – teken-app ArtRage en Card Wars game voor 10 eurocent

Ook deze week heeft Google weer een tweetal apps en games afgeprijsd in de Play Store. Met de app ArtRage maak je de mooiste tekeningen en kunst. Daarnaast is er ook een game afgeprijsd naar 10 eurocent.

Play Store aanbiedingen: week 29

Met ArtRage kun je op realistische manieren de mooiste tekeningen maken. Daarbij kun je ervoor kiezen om te schilderen waarbij je gebruik kunt maken van verschillende tools. Denk aan verschillende soorten borstels, kwasten, inkt en glitters. De app maakt het maken van een kunstwerk prettiger door het gebruik van lagen en extra tools. Je meesterwerk kun je opslaan als PNG of JPG bestand en delen met je vrienden. Tevens biedt de ArtRage app ondersteuning voor de Samsung S-Pen.

ArtRage: Draw, Paint, Create
ArtRage: Draw, Paint, Create
Ontwikkelaar: Ambient Design Ltd.
Prijs: € 2,99

Card Wars: Adventure Time

De game die je deze week voor tien cent uit de Play Store kunt downloaden is Card Wars – Adventure Time. Het spel is van Cartoon Network en het doel is om levels te doorlopen en missies te voltooien. Daarbij kun je kaarten verzamelen en zo de strijd aan gaan met je tegenstander. Naast de goede kaarten moet je ook de juiste tactiek beheersen om te winnen.

Card Wars Adventure Time

Card Wars - Adventure Time
Card Wars - Adventure Time
Ontwikkelaar: Cartoon Network
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel