Week 42 – Handy Photo en Construction Sim voor €0,10 in Play Store

In de Play Store kun je de nieuwe aanbiedingen voor week 42 vinden. Deze week kun je de fotobewerker Handy Photo en de vermakelijke game Construction Sim 2014 downloaden voor tien eurocent. Twee erg interessante toepassingen voor je Android-device!

Play Store aanbiedingen week 42

Doorgaans vind je iedere week een applicatie en een game die je voor een veel lagere prijs kunt downloaden uit de Google Play Store. Deze week is dat onder andere de app Handy Photo. Met deze applicatie kun je je foto’s op een interessante manier bewerken.

Zo is het mogelijk om je foto een kleurrijke dimensie te geven met tonale kleuraanpassingen. Daarbij kun je objecten uit de ene foto kopiëren naar een andere foto en kun je ongewenste inhoud uit het beeld ‘gummen’. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, denk aan bijsnijden, filters, patronen, lijsten en ondersteuning voor RAW.

Construction Sim 2014

Voor de liefhebbers van simulator-games is er goed nieuws. Construction Sim 2014 is deze week afgeprijsd naar tien cent. Je kunt de leiding nemen over 14 bouwmachines en opdrachten uitvoeren. Denk aan een betonpomp, graafmachine, een hijskraan en nog veel meer.

Alles in deze game is ontworpen naar de originele voertuigen zoals die van MAN, Liebherr en Still. Daarnaast vallen de strakke 3D-graphics op en heb je genoeg materiaal voor urenlang speelplezier. De game werkt zowel op de tablet als op de smartphone.

Handy Photo
Handy Photo
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,99
Constructie Sim 2014
Constructie Sim 2014
Ontwikkelaar:
Prijs: € 0,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel