Weet Ik Veel app laat je meespelen met seizoen 2017: download ‘m nu

RTL 4 zendt vanavond weer de interessante quiz Weet Ik Veel uit. Iedere zaterdagavond kan je meedoen aan de interactieve televisiequiz. Je kunt meedoen met pen en papier maar nog leuker is om de Weet Ik Veel app te downloaden. Die app is nu bijgewerkt voor seizoen 2017.

Weet Ik Veel app 2017

Weet Ik Veel is de televisiequiz die uit wordt gezonden door RTL 4. De quiz wordt iedere zaterdagavond uitgezonden om 20:00 uur. De quiz bevat 50 kennisvragen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals het nieuws, sport, wetenschap, muziek, geschiedenis of tal van andere onderwerpen. In iedere aflevering zijn 300 studenten aanwezig en drie BN’ers. De student die de meeste punten heeft gescoord, staat samen met de hoogst scorende BN’er in de finale en kan een geldbedrag winnen.

Weet ik Veel app 2017

App

Je kunt thuis meedoen via het zogenoemde tweede scherm. Dit kan via de Weet Ik Veel app. De applicatie is nu bijgewerkt voor het nieuwe seizoen voor 2017. Door de handige synchronisatie in de app moet de tijd met de vragen op de televisie gelijk lopen. Ieder goed antwoord is 2 punten waard. Je kunt aan het eind van de uitzending 100 punten halen en heb je bijvoorbeeld 73 punten behaald, komt dit omgerekend op een 7,3.

Downloaden

Je kunt Weet Ik Veel meespelen via de app, die gratis te downloaden is uit de Play Store. Je kunt de app downloaden via onderstaande button.

Weet Ik Veel
Weet Ik Veel
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel