WhatsApp 2.16.116: quote-functie toegevoegd aan app: zo gebruik je hem (+ APK)

De Android-app van WhatsApp heeft een update ontvangen waarbij gebruik kan worden gemaakt van zogenoemde ‘Quoted messages’. De nieuwe functie is beschikbaar vanaf versie 2.16.116 en geeft je de mogelijkheid om een bericht als quote te verzenden via de populaire berichtendienst.

WhatsApp: quoted messages

In de Android-app van WhatsApp is een nieuwe functie toegevoegd waarmee je berichten kunt quoten. Door een bericht ingedrukt te houden krijg je vanaf versie 2.16.116 een pijltje in beeld te zien. Door deze in te drukken krijg je de mogelijkheid om het bericht te quoten, je eigen bericht er aan toe te voegen en vervolgens het bericht te verzenden.

Quote message is een nieuwe functie die ook op Apple iOS te vinden zal zijn in WhatsApp. Voor Android is de functie enkel te gebruiken in de bèta vanaf versie 2.16.116. Wel worden ‘quoted messages’ in oudere versies getoond, zo heeft DroidApp getest. WhatsApp 2.16.116 kan je downloaden via de website van WhatsApp. We zullen de quote functie vermoedelijk binnenkort in de Play Store-versie gaan zien.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel