WhatsApp storing op 31 december 2017: berichten worden niet verzonden

WhatsApp heeft te maken met een storing. De storing, die oudejaarsavond rond 19:45 uur begon zorgt ervoor dat berichten niet verzonden worden en ook niet aankomen. WhatsApp wordt met de jaarwisseling massaal gebruikt om anderen een gelukkig nieuwjaar te wensen.

WhatsApp storing – 31 december 2017

Zondagavond 31 december 2017 is er een storing opgetreden bij WhatsApp. Hierdoor is het niet mogelijk om berichten te ontvangen en te versturen. In plaats van vinkjes is een klokje te zien bij een uitgaand bericht.

WhatsApp storing 31 december 2017

WhatsApp wordt massaal gebruikt rond de jaarwisseling. We vermoeden dan ook dat de druk vanuit de hele wereld om elkaar de beste wensen te sturen de dienst teveel is geworden. Met eerdere jaarwisselingen kon de server van WhatsApp het ook niet altijd aan.

20:15 uur: de storing is nog steeds gaande.

20:23 uur: het is niet bekend wanneer de storing verholpen is. Op dit moment is de storing nog steeds gaande.

20:29 uur: door de storing kunnen ook geen nieuwe Status-update geplaatst worden. Verder werkt ‘laatst gezien niet’ en kan er ook niet gechat worden via WhatsApp Web of Desktop.

20:44 uur: Bij sommige gebruikers lijkt WhatsApp weer te werken. We vermoeden dus dat de storing over niet al te lange tijd volledig verholpen is.

20:49 uur: Verschillende gebruikers laten weten dat ze de melding ‘u heeft mogelijk nieuwe berichten’ krijgen, maar dat ze vervolgens geen nieuwe berichten zien. Dit heeft ook te maken met de storing.

20:52 uur: De storing lijkt te zijn verholpen. We stoppen voor nu met het bijwerken van dit bericht. Mocht er later op de avond alsnog een storing optreden, zullen we je uiteraard op de hoogte houden!

Dit bericht wordt geüpdatet zodra er nieuwe informatie is.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel