Wiko View Lite met Android 8.1 Oreo nu in Nederland voor €159

De Franse fabrikant Wiko heeft de eerste smartphone die tijdens het MWC werd aangekondigd, uitgebracht in Nederland. Het gaat om de Wiko View Lite met Android 8.1 Oreo en een prijskaartje van 159 euro.

Wiko View Lite in Nederland

De Wiko View Lite is één van de nieuwste smartphones van Wiko en is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar, zo ontdekte DroidApp. Het toestel is voorzien van een 5,45 inch en zelfs een HD+ resolutie. Het scherm heeft een beeldverhouding van 18:9 en de voorkant is dus voor een groot deel gevuld met scherm.

Wiko View Lite

Het toestel van de Franse fabrikant is verder uitgerust met een 1.5 GHz MediaTek MT6739 quad-core processor, 2GB RAM en 16GB opslagruimte. De Wiko View Lite heeft verder een 3000 mAh accu en ondersteuning voor dual-sim. Kies je niet voor dual-sim, dan kun je ervoor kiezen een geheugenkaart te plaatsen.

Aan de achterzijde van de telefoon is een 13 megapixel camera te vinden met PDAF autofocus en LED-flitser. Filmen ermee kan in Full-HD. Daaronder is een vingerafdrukscanner te vinden, best opvallend voor deze prijsklasse. De Wiko View Lite is verder voorzien van 16 megapixel front-camera met flitser.

Wiko View Lite kopen

Zoals gezegd draait de Wiko View Lite op Android 8.1 Oreo, de meest recente, publiekelijk uitgebrachte versie van Android. De smartphone is per direct voor ‘slechts’ 159 euro te koop bij onderstaande winkels. Alle details vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel