WIN: een Inbox-invite bij DroidApp.nl! [update 31-10]

Vorige week lanceerde Google de dienst Inbox by Gmail. DroidApp.nl geeft jou de kans om een Inbox-invite te winnen, zodat jij de dienst al kunt gebruiken! 

Vorige week bracht Google de dienst Inbox by Gmail uit. Inbox by Gmail moet het lezen en beantwoorden van e-mail helemaal op de schop gooien. Alles over Inbox by Gmail lees je hier.

inbox-nexus6-500

 

Je kans vergroten

Je kan je kans op het winnen van een invite vergroten door ook de pagina op Google+ van DroidApp leuk te vinden, en de Facebook-pagina van DroidApp te liken.

Ben je de winnaar? Dan brengen we je natuurlijk op de hoogte!

 

UPDATE 5 (31-10): 

Voorlopig de laatste keer om kans te maken op een invite voor Inbox by Gmail. Hoe maak je kans? Heel simpel; retweet onderstaande tweet en volg ons op Twitter. Wanneer de tweet meer dan 10x geretweet wordt, verloten we niet 1 maar twee invites! Iets na half elf vanavond worden de winnaars uitgekozen. Hierboven lees je, hoe je je kans kunt vergroten op een invite. Succes!


 

Update 4 (30-10): 

Voor vandaag is de uitdeelronde voor de invites afgelopen. Maar, we hebben een verrassing! Morgen, 31 oktober, geven we nog 1 of 2 invites weg! Volg DroidApp nu alvast op Twitter, en je leest morgen direct hoe je kans maakt op een invite!

Update 3 (30-10): 

Vandaag, 30-10 geven we twee invites weg voor Google Inbox. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande tweet retweeten, en natuurlijk ons even volgen op Twitter. RT het bericht wel voor 22:30 u vanavond! Houd er rekening mee dat afgeschermde accounts, niet in het overzicht met retweeters wordt weergegeven!

Update 2:

De invites zijn verloot. In totaal hebben we er nog twee extra verloot, in plaats van 1. Mochten we in de toekomst weer invites hebben, dan lees je dat in deze post. Hou dit bericht dus goed in de gaten!

Update 1:

De eerste winnaar is bekend. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Om 22:00 uur vanavond geven we nog een invite weg! Wat moet je daarvoor doen? Volg DroidApp op Twitter en RT onderstaande tweet!

Bericht 28-10:

Door ons te volgen op Twitter: DroidApp.nl op Twitter en onderstaande tweet te retweeten, maak je al kans!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Houd er rekening mee dat afgeschermde accounts, niet in het overzicht met retweeters wordt weergegeven!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel