Wordt de Samsung Galaxy S7 aangekondigd op 19 januari?

Volgens de laatste berichten zou Samsung op 19 januari 2016 de nieuwe Samsung Galaxy S7 aan gaan kondigen. Het is voor het eerst dat er een specifieke datum genoemd wordt voor de aankondiging van de opvolger van de Galaxy S6. Vermoedelijk zal de Samsung Galaxy S7 er in verschillende varianten komen.

Samsung Galaxy S7

De aankondiging van de Samsung Galaxy S7 gaat mogelijk al op 19 januari plaatsvinden.Dat meldt de Koreaanse krant ETNews en ook Sammobile bericht hierover. Dit is hiermee eerder dan normaal, want de Samsung Galaxy S6 werd in maart aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Als de datum klopt, dan betekent dit dat de Samsung Galaxy S7 een maand voor het Mobile World Congress aangekondigd zal worden.

Volgens geruchten zou Samsung werken aan de Samsung Galaxy S7 in verschillende versies. Zo zou er net als bij de Samsung Galaxy S6 Edge een versie komen met een gebogen scherm aan beide kanten. Verwacht wordt ook dat het toestel zal beschikken over een USB-C poort, de nieuwste standaard van USB.

Ook wordt gesproken over de beste camera en de beste specificaties. Aangezien nog helemaal niets is uitgelekt van het toestel, is dit puur speculeren en zullen we nog even moeten wachten totdat er meer bekend is.

bron ETNews
via Sammobile

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel