Xiaomi introduceert betaalbare Mi Mix 3 5G smartphone en meer

Xiaomi heeft op haar presentatie een aantal producten aangekondigd. Ook ter sprake kwam het belang van 5G en wat we in de toekomst met deze technologie kunnen doen. Samen met Qualcomm introduceert Xiaomi daarom de Mi Mix 3 5G.

Xiaomi op het MWC 2019

De Mi Mix 3 5G heeft een 6,39 display met dezelfde magnetische slider en dezelfde camera als Mi Mix 3. Met een aparte google assistent knop, zodat je altijd de Google Assistent bij de hand hebt. Onder de motorkap vinden we de nieuwste Qualcomm Snapdragon 855 met X50 5G modem die snelheden tot 2 Gbps kan behalen op een 5G-netwerk.

Aan de achterzijde vinden we een 12 + 12 megapixel dual-camera en de voorzijde is voorzien van een 24 + 2 megapixel dual-camera. De front-camera zit verwerkt in het magnetische slider gedeelte van de telefoon. Het toestel komt in twee kleuren, Onyx Black en Sapphire Blue. Het toestel heeft een prijskaartje van 599 euro en is rond mei verkrijgbaar online en in Mi-stores.

Xiaomi mi mix 3 5G

Mi 9

In West-Europa lanceert Xiaomi ook de Mi 9 in de kleuren Ocean Blue, Lavender Violet, Piano Black. Het toestel werd een aantal dagen geleden al gelanceerd in het thuisland van Xiaomi, China. De Mi 9 bevat onder andere een triple camera, 6.39 inch display met ingebouwde vingerafdrukscanner.

De hoofdsensor is een 48 megapixel sensor van Sony. Het toestel heeft een prijskaartje van minimaal 449 euro meegekregen. Het toestel met 6GB + 128GB kost 499 euro. In Spanje, Italië en Frankrijk kan het toestel nu al gepre-orderd worden. Wanneer het toestel naar de Benelux komt is niet duidelijk.

Xiaomi Mi 9

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel