Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbare camera en randloos scherm opgedoken

Xiaomi komt met een nieuwe smartphone die de naam Xiaomi Mi Mix 3 zal krijgen. De smartphone is nu opgedoken op foto’s en in een video, en zo krijgen we een goed beeld van de telefoon. Het toestel zal voorzien zijn van een uitschuifbare camera en erg dunne schermranden.

Xiaomi Mi Mix 3 in beeld

De Chinese fabrikant Xiaomi zal binnenkort met de introductie van de Mi Mix 3 komen. Op internet zijn verschillende beelden gedeeld al van het toestel. De smartphone zal uitgerust zijn met een uitschuifbare camera, zoals we dat onder andere ook bij de Oppo Find X zagen. Op de foto is goed te zien dat het bedrijf de schermranden erg dun probeert te houden.

Xiaomi Mi Mix 3

Door de achterkant omhoog te schuiven komt de dual-camera tevoorschijn. We zien hier ook de speaker en mogelijke enkele sensoren. Een notch is door deze nieuwe innovatie weer overbodig geworden. Specificaties en andere informatie over het toestel is nog niet bekend.

Xiaomi Mi Mix 3 5G

Volgens eerdere geruchten zou Xiaomi de Mi Mix 3 eind oktober uit willen brengen. Er gaan ook berichten rond dat Xiaomi de telefoon van 5G zou willen voorzien. Deze foto, die je hierboven ziet, werd door iemand van Xiaomi zelf de wereld in geslingerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel