Xiaomi Mi Mix 3 met camera-slider nu te koop in Nederland

Xiaomi groeit nog altijd, en ook in Nederland is het met de Mi A-serie al populair. De eerder geïntroduceerde Xiaomi Mi Mix 3 werd in oktober aangekondigd. De Mi Mix 3 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp.

Xiaomi Mi Mix 3 in Nederland

Een strak uitziende smartphone, voorzien van prima specificaties en een camera-slider. Dit betekent dat de gehele voorkant voorzien is van scherm met erg dunne schermranden. Het scherm heeft een grootte van 6,4 inch en betreft een AMOLED-display met Full-HD+ resolutie. Wanneer de camera-slider is uitgeschoven, kan het fotograferen beginnen. Selfies maak je met de 24MP + 2MP dual-camera, of met de 12MP + 12MP dubbele camera. Deze heeft een speciale nachtmodus zodat je in de avonduren mooie foto’s kunt maken.

Xiaomi Mi Mix 3

Wat betreft de snelheid zit het ook helemaal goed. De Xiaomi Mi Mix 3 wordt geleverd met een Snapdragon 845 processor, met daarbij 6GB aan opslagruimte en 128GB intern geheugen. De accu heeft een flinke capaciteit van 3850 mAh en deze kan dankzij de 10W wireless charger snel opgeladen worden. De Xiaomi Mi Mix 3 draait op Android 9 Pie, samen met de eigen MIUI 10 interface.

Xiaomi Mi Mix 3

De smartphone kan vanaf nu aangeschaft worden in Nederland. Voor de Mi Mix 3 betaal je ongeveer 550 euro en je kunt hem direct aanschaffen bij Mobiel en Belsimpel. Meer details zoals specificaties vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel