YouTube Creator Studio 1.4.7 met visuele verbeteringen (+ APK)

YouTube heeft haar Creator Studio app bijgewerkt naar versie 1.4.7. De applicatie heeft een aantal visuele verbeteringen gekregen, waardoor statistieken en grafieken nog beter afgelezen kunnen worden. YouTube Creator Studio is een erg handige app voor degenen met een eigen YouTube-kanaal.

YouTube Creator Studio

YouTube Creator Studio 1.4.7 is uitgebracht voor Android. Met de nieuwe versie van de applicatie kunnen beheerders van een YouTube-kanaal op een nieuwe manier de statistieken bekijken van hun pagina. In het dashboard, het startscherm van de app, heb je sneller inzicht in het aantal weergaven van je video’s. Getallen worden daarnaast niet meer afgekort maar precies weergegeven.

YouTube Creator Studio 1.4.7

Statistieken met een gedetailleerde weergave van het aantal weergaven en nog meer informatie is nu uitgebrieder te vinden in de app. Via de tabbladen kan je preciezer inzien welke video’s de afgelopen tijd het meest populair waren. De nieuwe versie van YouTube Creator Studio zal vanaf nu uitgerold gaan worden via de Play Store. Als je direct de nieuwe functies wilt gebruiken, kan je hier de YouTube Creator Studio 1.4.7 APK downloaden.

YouTube Creator Studio 1.4.7

YouTube Studio
YouTube Studio
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

via Androidpolice

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel