De 5 meest onmisbare apps van 2014 volgens Kelly

DroidApp heeft ook schrijfster Kelly gevraagd naar haar meest onmisbare apps van het afgelopen jaar. In dit overzicht vind je de vijf onmisbare Android-applicaties van 2014 van Kelly.

Het afgelopen jaar heb ik natuurlijk diverse applicaties gebruikt. In dit overzicht behandel ik de vijf meest onmisbare applicaties die voor mij erg handig waren het afgelopen jaar.

Flitsmeister

flitsmeisterFlitsmeister is een ideale app, vooral als je veel op de weg zit. Het doorgeven van flitsers is makkelijk en snel te doen en wat ook prettig is, is dat je kunt melden of een flitser er nog staat. Zo zie je bij het flitser overzicht ook de laatste tijd dat iemand aan heeft gegeven dat de flitser er staat. Ik weet zeker dat deze app mij een hoop boetes heeft bespaard.

Flitsmeister
Flitsmeister
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Twitter for Android

twitterKort gezegd, ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Sinds de introductie van Twitter is dit een belangrijk medium voor mij. Snel op de hoogte zijn van het laatste nieuws en handig is om dingen na te vragen via de webcare-accounts. Ook leuk aan Twitter is om met bepaalde BN’ers te contacten en natuurlijk ook een hoop discussies te voeren en soms wat slap gepraat.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Hay Day

hay dayMijn favoriete spelletje voor op de telefoon is toch wel Hay Day. Dit jaar heb ik er een uitgebreide review over geschreven voor op de site. Een erg verslavend spel waar je niet snel genoeg van zult krijgen. De boerderijdieren verzorgen, verschillende opdrachten uitvoeren om steeds maar naar een hoger level te gaan zodat er weer dingen vrijgespeeld worden.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Google Maps

google-mapsZonder deze app zou ik vast wel een keer verdwaald zijn geweest. Veel handiger in gebruik dan een gewoon navigatiesysteem, typ de naam in van een bedrijf en kies voor navigatie. Aangezien het mij weleens overkomt om een adres van de bestemming vergeten te noteren, scheelt het een hoop tijd. En… natuurlijk ook de live verkeersinfo is erg prettig. In combinatie met Google Now kun je meteen snel zien hoe lang het naar bestemmingen rijden is, waar je vaak naartoe gaat zoals bijvoorbeeld je werk. Google geeft dan ook een melding zodra er een file staat. Een echte onmisbare app voor mij.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Nu.nl

nu.nlAangezien ik graag op de hoogte ben van het laatste nieuws, hoort deze app natuurlijk ook in mijn lijstje. Overal en altijd de mogelijkheid om snel het laatste nieuws te lezen. Minimaal open ik de app 3 keer per dag om het laatste nieuws door te lezen.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Andere apps

Tijdens het typen van het artikel, bedenk ik me dat er nog meer apps aan toegevoegd hadden kunnen worden. Diverse applicaties zijn ook stiekem onmisbaar voor mij waaronder de Gmail app, Shazam en Swarm (voorheen Foursquare).

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel