Acer Liquid Z630 dual-sim smartphone uitgebracht in Nederland

Acer kondigde begin deze maand nog de Acer Liquid Z630 aan op de IFA in Berlijn. De Acer Liquid Z630 dual-sim smartphone heeft nu voet op Nederlandse en Belgische bodem gezet. Deze stijlvolle smartphone heeft een erg krachtige accu en is verder ook van alle andere gemakken voorzien.

Acer Liquid Z630

Op de IFA in Berlijn kondigde Acer begin deze maand de Acer Liquid Z630 aan. Dit was niet enige toestel wat aangekondigd werd door de fabrikant, er werden ook nog drie andere Liquid-smartphones gepresenteerd. De Acer Liquid Z630 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte we vandaag. Het toestel geeft je de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken.

Acer Liquid Z630

Op het toestel vinden we Android 5.1 Lollipop, momenteel de meest recente versie van Android. Acer voorziet de Acer Liquid Z630 van een MediaTek 1.3GHz quad-core processor, een 8 megapixel camera aan de achterzijde en eveneens een 8 megapixel camera aan de voorzijde.

Aan de voorzijde van Acer Liquid Z630 vinden we ook het 5,5 inch IPS-LCD display met een HD-resolutie van 720 x 1280 pixels. Daarnaast is er 16GB aan opslagruimte beschikbaar, 2GB RAM-geheugen en kan het interne geheugen uitgebreid worden met een MicroSD-geheugenkaart.

Met de Liquid Z630 van Acer kan je zowel het internet op via WiFi als via 2G, 3G en 4G. Om te navigeren kan je gebruik maken van de GPS-sensor in het toestel en opvallend is toch wel de enorme capaciteit van de batterij. Onder de behuizing is namelijk een 4000 mAh accu geplaatst, en dat is nog meer dan bij de Moto X Play.

De Acer Liquid Z630 is vanaf nu verkrijgbaar met een prijskaartje van rond de 199 euro. Het toestel is verkrijgbaar met, of zonder abonnement.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel