BlackBerry Venice: goed te zien in weer een uitgebreide fotoreeks

Dat BlackBerry druk bezig is met de ontwikkeling van een eigen Android-smartphone, is geen geheim meer. De fabrikant uit Canada is met de BlackBerry Venice al meerdere keren opgedoken in het geruchtencircuit. Er zijn nu nog meer foto’s verschenen van de BlackBerry Venice.

BlackBerry Venice

De Canadese fabrikant BlackBerry maakt er geen geheim meer van dat het werkt aan een Android-smartphone. Al meerdere malen is de smartphone met uitschuifbaar toetsenbord opgedoken en vandaag is daar wederom een uitgebreide fotoreeks bijgekomen.

Op de foto’s is te zien dat de BlackBerry Venice waarschijnlijk enkele vooraf geïnstalleerde applicaties meekrijgt van derden. Ook zien we een strak overzicht van de beschikbare widgets op het toestel. Hoewel de grootte van het beeldscherm niet definitief vastgesteld kon worden, wordt er uitgegaan van een grootte van 5,4 inch.

Volgens Android Authority, die getipt is door een anonieme bron, zal de BlackBerry Venice beschikken over verschillende sneltoetsen om bijvoorbeeld snel een taak te maken; die ook op de foto’s zijn te zien. Het omhoog vegen over de home-button, geeft je normaliter toegang tot Google Now. Bij BlackBerry zijn daar twee functies aan toegevoegd zoals het opstellen van een nieuw bericht of het uitvoeren van een lokale zoekopdracht.

Bij het opstarten zou het toestel een speciaal embleem laten zien, wat aangeeft dat er een extra beveiliging over Android wordt gelegd. BlackBerry staat bekend als een fabrikant die beveiliging bij haar toestellen in een hoog vaandel heeft staan. Nu we steeds meer te zien krijgen van de BlackBerry Venice, lijkt het waarschijnlijk dat het niet al te lang meer zal duren totdat BlackBerry de Venice aan gaat kondigen. Of het toestel dan ook naar Nederland gaat komen, is nog maar de vraag.

via Android Authority

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel