BlackBerry Venice: echte foto’s opgedoken van toestel met toetsenbord

De BlackBerry Venice is opnieuw opgedoken in het geruchtencircuit. Al langere tijd gaan de berichten rond over de BlackBerry Venice met Android én een uitschuifbaar toetsenbord. Het toestel is nu te zien in een aantal foto’s. Daaruit wordt duidelijk dat de aankondiging van de BlackBerry Venice niet heel lang meer op zich zal laten wachten.

BlackBerry Venice

Achter de schermen is BlackBerry druk bezig met het ontwikkelen van een eigen Android-smartphone met Android. Echter is het toestel voor de schermen al een aantal keer in het nieuws geweest. De BlackBerry Venice is al opgedoken in een video en nu zijn er nieuwe foto’s van de smartphone. Daarbij valt het uitschuifbare toetsenbord direct op.

BlackBerry Venice

Toen Android net op begon te komen, kwamen verschillende providers met een Android-toestel met toetsenbord. Denk bijvoorbeeld aan de LG GW620 of de Sony Xperia Mini Pro. Nu wil BlackBerry ons toch enthousiast maken met een uitschuifbaar toetsenbord op de BlackBerry Venice.

BlackBerry Venice

Aangezien het toestel al zo vaak is opgedoken, zal het niet al te lang meer duren totdat het toestel ook aangekondigd gaat worden. Wel is er een kleine keerzijde aan het bericht. Vermoedelijk zal de BlackBerry Venice alleen op de Amerikaanse markt beschikbaar komen. Het toestel zal draaien op Android 5.1 Lollipop en voorzien zijn van een sleuf voor een SIM en een geheugenkaart.

BlackBerry Venice

Daarnaast zou het toestel beschikken over een Snapdragon 808 hexa-core processor. Dit is dezelfde processor die we eerder tegenkwamen in de LG G4. Ook vinden we een 5 inch Quad-HD display en een 16 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone. Aan de voorkant van de BlackBerry Venice zal een 5 megapixel camera te vinden zijn.

BlackBerry Venice

via NWESmartDroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel