BlackBerry stopt na twee jaar met maandelijkse updates voor Priv

Zoals de fabrikant twee jaar geleden heeft beloofd stopt BlackBerry nu met het uitbrengen van maandelijkse beveiligingsupdates voor de BlackBerry Priv. De BlackBerry Priv moest de verkoopcijfers van het bedrijf uit een dal trekken en was het eerste Android toestel van BlackBerry.

Priv niet langer up-to-date

BlackBerry maakte twee jaar geleden bij de introductie van het toestel de belofte om maandelijks updates uit te brengen voor de BlackBerry Priv. Iets wat het bedrijf ook heeft waargemaakt, want iedere maand verscheen een patch voor het toestel. Nu dat het ruim 24 maanden geleden is dat het toestel op de markt kwam maakt het bedrijf bekend te stoppen met de maandelijkse updates.

Toch blijft BlackBerry alert op eventuele kritieke problemen, en zal in de toekomst nog updates uitbrengen voor de Priv mocht dat nodig zijn. Ook blijft BlackBerry ondersteuning geven op de toestellen die nog in de garantieperiode van twee jaar zitten. Ook zal BlackBerry een omruilprogramma op gaan zetten waarbij je je Priv zou kunnen omruilen voor een BlackBerry KeyOne of Motion.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel