BlackBerry KEYone vanaf vandaag te koop in Nederland: alle details

BlackBerry en TCL hebben samen een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Het gaat om de BlackBerry KEYone die eind februari van dit jaar werd aangekondigd. De smartphone is voorzien van een fysiek toetsenbord en verschillende extra mogelijkheden.

BlackBerry KEYone in Nederland

De BlackBerry KEYone is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Na maanden van wachten heeft TCL het toestel gedistribueerd naar ons land. De smartphone is voorzien van een fysiek toetsenbord onder het 4,5 inch display dat een opvallende beeldverhouding heeft. Voor het maken van foto’s is de KEYone voorzien van een 12 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera.

BlackBerry KEYone

Het toestel is van alle gemakken voorzien; zo is er 3GB RAM, 32GB opslagruimte, een Snapdragon 625 processor en een 3505 mAh accu. BlackBerry voorziet de KEYone van Android 7.1 Nougat en de verschillende BlackBerry-apps en diensten. De smartphone heeft een adviesprijs van 599 euro. Een compleet overzicht van actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel