BlackBerry DTEK60 officieel aangekondigd: vanaf vandaag in Nederland

BlackBerry heeft de langverwachte DTEK60 aangekondigd. Het toestel is direct ook verkrijgbaar in ons land. Hiermee hoort Nederland tot één van de eerste landen waar het nieuwe toestel van de Canadese fabrikant beschikbaar is. De BlackBerry DTEK60 komt beschikbaar naast de BlackBerry DTEK50.

BlackBerry DTEK60

Eindelijk is het dan zover, BlackBerry heeft de BlackBerry DTEK60 officieel aangekondigd. De smartphone lekte de afgelopen tijd met grote regelmaat uit, en het verscheen zelfs vorige week al in een reclamefolder in Duitsland.

BlackBerry DTEK60

De BlackBerry DTEK60 is niet de opvolger van de BlackBerry DTEK50 maar komt beschikbaar naast het andere toestel. Er is een 5,5 inch AMOLED display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast is er een Snapdragon 820 processor, 4GB RAM en 32GB interne opslagcapaciteit. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

BlackBerry DTEK60

Voor het maken van foto’s is er een 21 megapixel camera met dubbele LED-flitser. De smartphone is verder voorzien van een 8 megapixel front-camera en selfie-flitser. Aan de achterzijde is een vingerafdrukscanner verwerkt. Er is een USB Type-C aansluiting via waar ook de 3000 mAh accu (snel) opgeladen kan worden. Het toestel heeft een glazen behuizing en wordt geproduceerd door TCL, dezelfde fabrikant als Alcatel.

BlackBerry DTEK60

Verkrijgbaarheid

De BlackBerry DTEK60 is per direct verkrijgbaar in de landen Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje.

Wanneer het toestel via de BlackBerry Shop voor 8 november aangeschaft wordt, krijg je gratis een snellader en een ‘pocket case’ voor je DTEK60. De prijs van het toestel bedraagt 579 euro. We verwachten het toestel binnen enkele weken ook bij de Nederlandse (web-) winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel