Onaangekondigde BlackBerry DTEK60 duikt op in reclamefolder, 25 oktober in de winkel

In een reclamefolder is de nieuwe BlackBerry DTEK60 in volle glorie te zien. Tegelijkertijd krijgen we hiermee meer te weten over het nog onaangekondigde toestel. De Canadese smartphone-maker zal de BlackBerry DTEK60 vanaf 25 oktober in de winkels leggen, in ieder geval in Duitsland.

BlackBerry DTEK60

Het nieuws over BlackBerry houdt maar niet op. Gisteren schreven we over de uitgelekte BlackBerry Mercury met volledig toetsenbord, en nu is het de beurt aan de BlackBerry DTEK60. In de reclamefolder van Media Markt Duitsland is het toestel vroegtijdig al te zien, zo melden de Duitse collega’s van Stadt-Bremerhaven. De prijs van de nieuwe smartphone zal 599 euro bedragen bij onze oosterburen.

BlackBerry DTEK60 folder

Vanaf 25 oktober

De BlackBerry DTEK60 zal vanaf 25 oktober in Duitsland verkrijgbaar zijn, zo meldt de Duitse site Areamobile. De kans is aanwezig dat we de nieuwe smartphone rond die datum mogelijk ook in ons land gaan zien, maar de retailers in Nederland lijken nog van niets te weten.

De DTEK60 is de eerste BlackBerry met een vingerafdrukscanner. Het toestel biedt een 5,5 inch QHD AMOLED-display, een 21 megapixel camera, 8 megapixel front-camera en een Snapdragon 820 processor. Op onze BlackBerry DTEK60 pagina vind je alle specificaties van het toestel en het gerelateerde nieuws.

Het toestel is door de fabrikant nog altijd niet officieel aangekondigd. Eerder werd wel de BlackBerry DTEK50 uitgebracht, deze bevindt zich in een lager segment dan de ’60’ en zal naar verwachting gewoon in de verkoop blijven naast de DTEK60.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel