BlackBerry DTEK50 nu te koop in Nederland

BlackBerry heeft haar tweede Android-smartphone uitgebracht in Nederland; de BlackBerry DTEK50. Zoals verwacht is Nederland één van de eerste landen waarin de DTEK50 verkrijgbaar is. De BlackBerry DTEK50 is een smartphone met een gunstig prijskaartje en uitgebreide mogelijkheden.

BlackBerry DTEK50

De BlackBerry DTEK50 is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Het toestel werd eind juli aangekondigd waarvoor het onder de naam BlackBerry Neon opdook. BlackBerry heeft het ‘onderstel’ geleend van de Alcatel Idol 4 en ook de kenmerken van het toestel komen overeen met elkaar.

BlackBerry DTEK50

 

BlackBerry kwam als eerst met de Priv met Android. De tweede Android is de DTEK50 en is voorzien van een 5,2 inch Full-HD display. Daarnaast is er 16GB aan interne opslagruimte (uitbreidbaar) en 3GB RAM-geheugen. Natuurlijk is er ondersteuning voor 4G en is er een Snapdragon 617 octa-core processor met een rekenkracht van 4x 1.5 GHz en 4x 1.2 GHz. De accu heeft een capaciteit van 2610 mAh

Aan de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel camera geplaatst en aan de voorzijde een 8 megapixel front-camera, met flitser. De BlackBerry DTEK50 draait op Android 6.0 Marshmallow en is daarbij ook uitgerust met de BlackBerry apps en de extra beveiliging-laag waarmee BlackBerry de privacy van gebruikers nog hoger in het vaandel heeft gezet.

BlackBerry DTEK50 kopen

Ben je geinteresseerd in de BlackBerry DTEK50? Dan kan je het toestel vanaf nu aanschaffen bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel voor circa 339 euro. Via onderstaande button kan je de toestelpagina bereiken met abonnementen, specificaties en gerelateerd nieuws.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel