BlackBerry brengt Hub+ met apps naar Play Store; voor niet-BlackBerry toestellen

Mocht je graag gebruik willen maken van de BlackBerry-apps, maar niet in het bezit zijn van een BlackBerry-smartphone, dan is er nu een oplossing. BlackBerry brengt de Hub+ Suite met haar applicaties uit in de Play Store, waardoor je de toepassingen kunt gebruiken op je eigen smartphone.

BlackBerry Hub+

BlackBerry heeft bekend gemaakt dat de BlackBerry applicaties uitgebracht worden in de Google Play Store. Dit betekent dat je ook op niet-Blackberry toestellen te toepassingen van de Canadese fabrikant kunt gebruiken. Alles wordt beveiligd en georganiseerd opgeslagen. Denk aan je e-mail, kalender-items en berichten. Alle apps werken samen met elkaar en staan met elkaar in verbinding.

BlackBerry Hub

Op dit moment zijn de apps al beschikbaar in de Google Play Store. BlackBerry geeft aan dat de apps enkel werken op toestellen met Android 6.0 Marshmallow. Het bedrijf werkt aan de mogelijkheid om ze ook onder Lollipop werkend te krijgen.

BlackBerry Hub

De eerste maand krijg je de mogelijkheid om de apps gratis en advertentievrij te gebruiken. Na een maand krijg je advertenties te zien, of kan je de app zonder reclame gebruiken voor 99 cent per maand. De apps van BlackBerry zijn beschikbaar via deze pagina in de Play Store. Het gaat om de apps Hub, Agenda, Password Keeper, Launcher, Notes, Contacten en Taken.

BlackBerry Hub+ Postvak IN
BlackBerry Hub+ Postvak IN
Ontwikkelaar: BlackBerry Limited
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel