BlackBerry KEYone duurzaamheidstest laat pijnlijke afwerking display zien

De BlackBerry KEYone is de nieuwste smartphone uit de fabriek van TCL. De smartphone is nu onderworpen aan een duurzaamheidstest waarbij we te zien krijgen of het toestel een beetje tegen onheil van buitenaf kan.

BlackBerry KEYone duurzaamheidstest

JerryRigEverything staat bekend om zijn uitgebreide duurzaamheidstesten voor smartphones. Je krijgt te zien hoe krasgevoelig het beeldscherm is, hoe het toestel omgaat wanneer het gebogen wordt (denk bijvoorbeeld aan het per ongeluk op je toestel zitten) en meer tests.

We zagen eerder al de Galaxy S8 duurzaamheidstest, de Nokia 6 en verschillende andere toestellen. Nu is het de beurt aan de BlackBerry KEYone duurzaamheidstest; de nieuwste smartphone van TCL-BlackBerry. De krastesten voor het beeldscherm en de behuizing lijkt het toestel vrij goed te doorstaan. Echter is er dan ook nog de buigtest; en daar gaat het mis.

De conclusie is dat TCL wel gebruik maakt van hoogwaardige materialen, maar dat deze lang niet allemaal aan elkaar zijn vastgelijmd. Het bizarre gevolg hiervan is dat het beeldscherm losschiet als het toestel licht wordt gebogen. Daarbij melden verschillende gebruikers al dat het beeldscherm losgekomen is nadat het toestel is gevallen.

BlackBerry kan dit eenvoudig oplossen door het productieproces aan te passen en dus gebruik te maken van lijm. Het is niet bekend op dit moment of BlackBerry dit ook daadwerkelijk gaat doen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel