Blackberry KEYone komt volgende maand naar Nederland

Volgende maand moet de nieuwste BlackBerry smartphone met Android in de winkels liggen. We hebben het hier over de BlackBerry KEYone die in februari werd aangekondigd door de Canadese fabrikant en TCL.

BlackBerry KEYone naar Nederland

Het Canadese BlackBerry zal samen met TCL haar nieuwste toestel met volwaardig toetsenbord ook in ons land uitbrengen. Webwinkels laten weten dat begin juni het toestel op de Nederlandse markt verwacht wordt. De smartphone valt op door het 4,5 inch display met de resolutie van 1620 x 1080 pixels. Dit betekent dat het toestel een beeldverhouding heeft van 3:2.

BlackBerry KEYone

De BlackBerry KEYone wordt ontwikkeld door partner TCL en is voorzien van een hardware-matig toetsenbord aan de voorzijde. Deze bevindt zich onder het display, maar je kunt de telefoon ook gewoon via het scherm bedienen. Daarnaast is er een Qualcomm Snapdragon 625 processor, 3505 mAh accu, 3GB RAM, een 12 megapixel camera en 8 megapixel front-camera.

Zoals gezegd ligt de BlackBerry KEYone vanaf begin juni in de Nederlandse winkels. De prijs zal liggen op 599 euro en je kunt hem alvast pre-orderen bij Belsimpel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel