BlackBerry Motion met riante accu nu in Nederland te koop

TCL, de eigenaar van BlackBerry heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland. Het gaat om de in oktober aangekondigde BlackBerry Motion. Het toestel is uitgerust met prima specificaties met onder andere de 4000 mAh accu.

BlackBerry Motion kopen in Nederland

De BlackBerry Motion is vanaf nu verkrijgbaar in ons land. De van oorsprong Canadese fabrikant kwam in oktober met de aankondiging van de BB Motion. Inmiddels valt BlackBerry onder TCL, net als bijvoorbeeld Alcatel.

Een greep uit de specificaties

Het gaat bij de Motion om een mid-end smartphone met prima specificaties. De telefoon heeft 5,5 inch Full-HD display met daaronder een BlackBerry button met vingerafdrukscanner. Daarbij is de telefoon stof- en waterbestendig. De BlackBerry Motion heeft een aluminium behuizing met soft grip, 32GB opslagruimte (uitbreidbaar), 4GB RAM-geheugen en een Snapdragon 625 octa-core processor.

BlackBerry Motion kopen

Aan de voorzijde is de 8 megapixel front-camera geplaatst, aan de achterzijde de 12 megapixel camera met 4K-filmmogelijkheid. De smartphone draait bij release op Android 7.1.1 Nougat maar de Oreo-update wordt ook verwacht. Tevens besteedt TCL-BlackBerry aandacht aan security-patches.

De BlackBerry Motion heeft een adviesprijs van 469 euro. Een overzicht van specificaties vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina. Daar vind je ook de actuele prijzen bij verschillende winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel