BlackBerry Motion met 4000 mAh accu komt naar Nederland

De BlackBerry Motion is het meest recente toestel van TCL. Nu is bekend geworden dat de telefoon ook beschikbaar zal komen in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Het toestel heeft een aluminium behuizing en een riante accu van 4000 mAh.

BlackBerry Motion naar Nederland

Nederland staat in het lijstje van landen waar de BlackBerry Motion uitgebracht zal worden, dit heeft TCL bevestigd. Eerder deze maand werd het toestel al aangekondigd maar veel details kregen we niet te horen. Er is een aluminium behuizing met soft-grip achterkant. Aan de voorzijde is een 5,5 inch Full-HD display te vinden met daaronder een button met BlackBerry logo waarin de vingerafdrukscanner is verwerkt.

BlackBerry Motion

Er is een Snapdragon 625 2.0 GHz octa-core processor, 4GB RAM en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Daarnaast is de BlackBerry Motion uitgerust met een 4000 mAh accu, een USB Type-C aansluiting en natuurlijk Bluetooth, NFC en dual-sim ondersteuning. Voor het maken van foto’s is er de 12 megapixel camera of 8 megapixel front-camera. De telefoon draait op Android 7.1.1 Nougat en zal een update naar Android Oreo krijgen. Ook belooft de fabrikant maandelijkse beveiligingsupdates.

Voor de BlackBerry Motion staat een adviesprijs van 469 euro en de uitlevering staat gepland voor de volgende maand; november. Het toestel is direct al te bestellen via Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel