BlackBerry Priv: meld je nu aan als beta-tester voor Marshmallow

BlackBerry heeft de registratie geopend voor bezitters van de BlackBerry Priv om zich aan te melden als beta-tester voor Android 6.0 Marshmallow. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we in mei de definitieve versie gaan zien van de nieuwste Android-versie voor de Priv.

Marshmallow beta-programma voor BlackBerry Priv

Bezitters van de BlackBerry Priv kunnen vanaf vandaag zich aanmelden voor het beta-programma voor Android 6.0 Marshmallow. In de zogenoemde BlackBerry Beta Zone wordt vanaf nu gestart met het toelaten van gebruikers. Tijdens de beta zal BlackBerry voortdurend de nieuwste update uitrollen voor verbeteringen en bugfixes. Daarbij geeft BlackBerry wel aan dat er automatisch probleemrapporten worden verzonden om zo bugs en ongemakken te melden aan de fabrikant.

BlackBerry Priv

Als eerst zullen degenen die de Priv via BlackBerry zelf, Amazon of Carphone Warehouse hebben aangeschaft worden toegelaten tot het beta-programma. Daarna volgen de rest van de eigenaren. Marshmallow brengt onder andere Doze om efficiënter met de accu om te gaan, Now on Tap, automatische back-ups en app-rechten. Van het weekend schreven we al dat we in mei waarschijnlijk de definitieve versie van Marshmallow voor de Priv zullen gaan zien.

Mocht je je aan willen melden voor de beta, dan kan dat via de BlackBerry Beta Zone website.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel