BBM opent verder aanval op WhatsApp: privacy- en controle-functies voortaan gratis

De chat-app BBM (BlackBerry Messenger) is bijgewerkt met een update die nu te vinden is in de Play Store. BlackBerry wil verder de aanval openen op de concurrentie zoals Telegram en WhatsApp en maakt nu de privacy- en controle-functies gratis. Hiermee krijg je meer te zeggen over de berichten en meer opties.

BBM: privacy en controle

BlackBerry heeft haar eigen BBM app voor Android voorzien van een update. De nieuwste versie van de applicatie maakt de controle- en privacy-functies voortaan voor iedereen gratis. Eerder moest je nog een in-app aankoop doen om de functies te kunnen gebruiken. Je kunt met deze functionaliteit berichten en foto’s tijdelijk laten weergeven, berichten weer intrekken en dus voor zowel de ontvanger als de verzender verwijderen, een privéchat beginnen en berichten bewerken.

BBM Material Design

Naast het gratis aanbieden van de functies, zijn er ook andere verbeteringen doorgevoerd voor BBM. Je kunt berichten doorsturen van de ene naar de andere chat en meldingen van een groepschat negeren. Je kunt voortaan ook scrollen door de afbeeldingen die zijn gedeeld in een privé- of groepsgesprek en je kunt kiezen of je de foto’s die gedeeld worden via BBM ook opgeslagen moeten worden op je toestel. Een andere verbetering is dat voice-oproepen via BBM voortaan in hogere kwaliteit gedaan worden en er is brede ondersteuning voor Android 6.0 Marshmallow.

Downloaden

Je kunt de update voor BBM gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

BBM - No longer available
BBM - No longer available
Ontwikkelaar: BBM .
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel