Strakke Material Design update voor BBM uitgebracht

BlackBerry heeft de chat-app BBM voorzien van een update in de Play Store. De applicatie werd enkele weken geleden aangekondigd en vrijgegeven als beta-versie. De update voor BlackBerry Messenger maakt de app met het Material Design een stuk strakker. Daarnaast zijn er nieuwe functies toegevoegd aan de app.

Material Design voor BBM

De chat-app BBM (BlackBerry Messenger) is bijgewerkt in de Play Store. Vanaf nu kan je met BBM chatten in Material Design. Eerder schreven we al over de grote update voor BBM die er aan zat te komen. Hierbij wisten de makers te melden dat de applicatie vanaf de grond opnieuw opgebouwd zou gaan worden. Het resultaat is nu beschikbaar voor Android.

BBM Material Design

Nieuwe functies zijn er ook te vinden in de nieuwe versie van BBM. Wanneer je deelneemt aan een privéchat, zullen namen en meldingen van nieuwe berichten verborgen worden. Wanneer de chat een bepaalde tijd niet actief is, zullen deze automatisch vernietigd worden.

BBM private chat

In BlackBerry Messenger kan je verder achteraf ook een bericht nog bewerken, voordat de ander het heeft gelezen. Nieuw in de app is ook dat je sticker-pakketten die je niet gebruikt kunt verbergen. Mocht je een bericht van iemand willen citeren, dan is dat met BBM nu ook mogelijk.

De nieuwe versie van BlackBerry Messenger is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

BBM - No longer available
BBM - No longer available
Ontwikkelaar: BBM .
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel