BlackBerry Priv: video geeft voorproefje Android 6.0.1 Marshmallow

De Canadese fabrikant BlackBerry is momenteel bezig met de ontwikkeling van de nieuwste Android-versie voor de BlackBerry Priv. Het gaat om de update naar Android 6.0.1 Marshmallow die over een tijdje uitgebracht zal gaan worden voor de eerste Android-smartphone van BlackBerry. In een video is de Priv met Marshmallow te zien; wat kunnen we verwachten?

BlackBerry Priv: Marshmallow

Het is al een tijdje stil gebleven bij BlackBerry, maar er is nu leven de in de brouwerij. Op het internet is een video verschenen waarin we de BlackBerry Priv zien in combinatie met Android 6.0.1 Marshmallow. Onduidelijk is echter nog wanneer we de update zullen gaan zien op de Priv, want daarover laat BlackBerry tot dusver niks los. Marshmallow brengt verschillende verbeteringen zoals Doze waarmee er efficiënter met het uithoudingsvermogen wordt omgegaan, app-machtigingen en verschillende andere verbeteringen.

De BlackBerry Priv is de eerste Android-smartphone van de fabrikant uit Canada en valt op door zijn fysieke uitschuifbare toetsenbord. Het toestel heeft daarnaast een 5,4 inch AMOLED display, een 18 megapixel camera en een 3410 mAh accu. Wil je alles weten over de Priv? Bekijk dan de speciale toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel