BlackBerry Priv vanaf vandaag te koop in Nederland: de prijzen

Eindelijk is hij in Nederland aangekomen; de BlackBerry Priv. De BlackBerry Priv is de eerste Android-smartphone van BlackBerry en is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en een uitschuifbaar, fysiek toetsenbord. We hebben de details en prijzen voor je op een rij gezet.

BlackBerry Priv

De BlackBerry Priv is vanaf vandaag eindelijk in Nederland te koop, zo ontdekte we zojuist. DroidApp ontdekte eerder al dat het toestel was opgedoken in een Nederlandse webwinkel en inmiddels is hij breed verkrijgbaar. In omliggende landen was het toestel enkele weken geleden al uitgebracht. De BlackBerry Priv is de eerste Android-smartphone van BlackBerry en is voorzien van een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord.

BlackBerry Priv

Met de BlackBerry Priv wil de Canadese fabrikant weer hun marktaandeel vergroten. Het toestel heeft aan de voorzijde een 5,4 inch AMOLED-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Bij levering draait de Priv op Android 5.1.1 Lollipop maar een update naar Android 6.0 Marshmallow staat op de planning. Aan de Android-interface heeft BlackBerry weinig aanpassingen gedaan. Wel zijn er een reeks eigen BlackBerry apps te vinden op het toestel voor bijvoorbeeld de optimale beveiliging van het toestel en een aantal productiviteit-apps.

BlackBerry Priv

Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 808 hexa-core processor die een rekenkracht levert van 1.8 GHz. Deze processor wordt ook gebruikt in bijvoorbeeld de LG G4 en Nexus 5X. De accucapaciteit bedraagt 3410 mAh.

We hebben alle specificaties en gerelateerde nieuwsberichten voor je op een rij gezet op onze BlackBerry Priv pagina. Deze kan je bereiken via onderstaande button. Bij onderstaande winkels is de BlackBerry Priv verkrijgbaar:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel