BlackBerry Priv opgedoken in Nederlandse winkel

Vandaag werd bekend dat de pre-order mogelijkheid voor de BlackBerry Priv werd geopend voor verschillende landen. Helaas zit Nederland hier vooralsnog niet tussen. Vandaag is echter de BlackBerry Priv opgedoken bij een Nederlandse winkel, zo ontdekte DroidApp.

BlackBerry Priv in Nederland

Vanmorgen schreven we al dat de mogelijkheid om een BlackBerry Priv te pre-orderen vanaf nu mogelijk is in verschillende landen. Helaas is dit alleen voor de landen Canada, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

BlackBerry Priv Nederland

BlackBerry heeft niks losgelaten over de landen waar de BlackBerry Priv uitgebracht zal gaan worden. BlackBerry is met haar activiteiten tot dusver zo goed als verdwenen in het straatbeeld. Een komst van de BlackBerry Priv ligt hierdoor niet heel erg voor de hand, hoewel het toestel door veel mensen positief wordt ontvangen.

BlackBerry Priv studentmobiel

Nederland

DroidApp ontdekte vandaag dat het toestel nu ook in de Nederlandse winkel is opgedoken. Komt de BlackBerry Priv dan toch naar Nederland? De twee webwinkels Studentmobiel en GSMwijzer (gelieerd aan elkaar) hebben de BlackBerry Priv nu in het assortiment opgenomen. De prijs van het toestel ligt op 799 euro en ook de abonnementsprijzen voor het toestel zijn bekend. Eind november (week 48) wordt de BlackBerry Priv verwacht.

BlackBerry Priv gsmwijzer

DroidApp heeft geprobeerd contact op te nemen met Studentmobiel en GSMwijzer, maar helaas waren zij niet beschikbaar voor commentaar. Mocht je interesse hebben in de BlackBerry Priv, dan kan je deze bestellen bij Studentmobiel of GSMwijzer.

Lees ook

Reageer op dit artikel