BlackBerry zet officiële foto’s van BlackBerry Priv online

Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe BlackBerry Priv, de Android-slider van de Canadese fabrikant. Eerder ging het toestel nog door onder de codenaam BlackBerry Venice. Nu heeft BlackBerry zelf ook maar toegegeven dat de gelekte foto’s echt zijn en heeft het bedrijf een aantal officiële foto’s naar buiten gebracht. De foto’s laten duidelijk zien dat er veel tijd is gestoken om het toestel er strak uit te laten zien met een geringe dikte.

BlackBerry Priv

De BlackBerry Priv, voorheen BlackBerry Venice, is al wekenlang een hot-item in Android-land. Het toestel van BlackBerry is de eerste Android-smartphone van de fabrikant uit Canada en dan ook nog eens voorzien van een uitschuifbaar volwaardig toetsenbord. Op de blog van BlackBerry zijn nu de echte foto’s gepubliceerd van de BlackBerry Priv. Vorige week maakte BlackBerry bekend dat het werkt aan een Android-smartphone genaamd Priv, maar van hen kregen we tot vandaag nog geen foto’s te zien.

Volgens BlackBerry zorgt de Priv ervoor dat gebruikers kunnen genieten van de innovatie, veiligheid, privacy en de productiviteit. Binnenkort zal BlackBerry met de definitieve specificaties en meer materiaal naar buiten komen, zo laat de fabrikant weten.

bron

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel