Pre-order BlackBerry Priv officieel gestart (maar niet voor Nederland)

Van de week ging de pre-order pagina voor de BlackBerry Priv per ongeluk al live, maar werd toen snel weer uit de lucht gehaald. Nu is het moment aangebroken dat dan echt de pre-orders gedaan kunnen worden voor de eerste Android-smartphone van BlackBerry. De verwachtingen van de BlackBerry Priv zijn toch wel hoog gespannen.

Pre-order BlackBerry Priv

De BlackBerry Priv kan vanaf nu eindelijk besteld worden. Van de week ging de pre-order pagina per ongeluk al online. De mogelijkheid tot pre-orderen van de smartphone is nu mogelijk als je inwoner bent van de Verenigde Staten, Canada of het Verenigd Koninkrijk. Europese landen, waaronder ook Nederland en België kunnen de BlackBerry Priv helaas nog niet pre-orderen. De prijzen voor de BlackBerry Priv varieert per regio. In de Verenigde Staten is het toestel aan te schaffen voor omgerekend 620 euro, terwijl hij in Canada 795 euro kost.

BlackBerry Priv pre-order

Met de Priv heeft BlackBerry haar eerste Android-smartphone aangekondigd. Het toestel valt op door het uitschuifbare toetsenbord en de stijlvolle vormgeving. Het scherm meet 5,4 inch en heeft een 3410 mAh accu. De BlackBerry Priv draait op Android, maar is voorzien van extra beveiligings-software zodat de privacy van de gebruikers nog beter beveiligd is. Het interne geheugen bedraagt 32GB en foto’s maak je met de 18 megapixel camera.

Onder andere in een uitgebreide BlackBerry Priv hands-on was het toestel al van alle kanten te bekijken. Ook in de weken ervoor dook de BlackBerry Priv al vaak op. Mocht je de BlackBerry Priv willen pre-orderen voor de eerder genoemde landen, dan kan dat via onderstaande links. Het toestel zal vanaf 6 november 2015 verscheept gaan worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel