BlackBerry opent pre-registratie BlackBerry Priv

BlackBerry de pre-registratie geopend voor de BlackBerry Priv. Het toestel is al meerdere keren opgedoken en is de eerste Android-smartphone van de Canadese fabrikant. De BlackBerry Priv ziet er niet alleen erg goed uit, ook de beveiliging heeft hoge prioriteit bij BlackBerry.

BlackBerry Priv pre-registratie

Van het weekend kwam een uitgebreide BlackBerry Priv hands-on naar buiten, nadat het toestel al vaak was uitgelekt. De eerste Android-smartphone van BlackBerry is voorzien van een uitschuifbaar toetsenbord en daarnaast een 5,4 inch beeldscherm die aan de randen doorloopt. De fabrikant uit Canada heeft nu het startschot gegeven van de pre-registratie. Zo word je op de hoogte gehouden van wanneer de BlackBerry Priv beschikbaar is.

BlackBerry Priv pre-registratie

Het toestel is verder voorzien van een 3410 mAh accu, een camera met Schneider-Kreuznach lens en volgens BlackBerry met uitstekende geluidskwaliteit. Ook biedt het toestel een legendarische beveiliging. In de eerder verschenen BlackBerry Priv hands-on zijn meer details bekend gemaakt van het toestel.

Je kunt hier de pre-registratie vinden van de Priv. Wat denk jij van de BlackBerry Priv?

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel