BlackBerry opent per ongeluk pre-order BlackBerry Priv: alle details

BlackBerry heeft per ongeluk de pre-order geopend voor de BlackBerry Priv. Door deze fout is alles onthuld over de BlackBerry Priv aan specificaties, mogelijkheden, prijzen en de releasedatum. Alle informatie rondom de BlackBerry Priv zetten we voor je op een rij.

BlackBerry Priv

BlackBerry Priv

BlackBerry heeft afgelopen nacht per ongeluk de pre-order mogelijkheid online gezet waardoor de BlackBerry Priv al besteld kon worden. Hierdoor komen we al een groot aantal dingen te weten over de BlackBerry Priv. Dit terwijl het toestel in de afgelopen weken al vaak uit was gelekt, bijvoorbeeld in de BlackBerry Priv hands-on. In deze hands-on kwamen we vrijwel alle specificaties te weten van het toestel.

BlackBerry Priv pre-order

De BlackBerry Priv is voorzien van een 5,4 inch Quad-HD AMOLED-scherm, een uitschuifbaar toetsenbord, een 18 megapixel camera met Schneider-Kreuznach lens, 32GB intern geheugen en een mogelijkheid om dit uit te breiden met een geheugenkaart. Daarnaast zal het toestel voorzien zijn van een 3410 mAh accu die 22,5 uur te gebruiken moet zijn volgens BlackBerry. Bij de BlackBerry Priv staat beveiliging en privacy hoog in het vaandel, en met een speciale app kan je hierover de controle houden.

Het toestel zal overweg kunnen met de LTE-banden 1, 2, 3, 4, 5, 7, 12, 17, 20, 29 en 30. Dit betekent dat het toestel voor het grootste deel ook in Nederland en België moet functioneren op 4G. Voor 749 dollar, omgerekend iets meer dan 660 euro, is de BlackBerry Priv beschikbaar. Het toestel zou volgens de inmiddels offline gehaalde pagina op 16 november verscheept gaan worden. Of het toestel ook buiten de Verenigde Staten en Canada besteld kan worden, is niet helemaal duidelijk. We zullen nu moeten wachten totdat de pagina weer online wordt gezet.

via Phonandroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel