BlackBerry belooft maandelijkse beveiligingsupdates voor Priv

BlackBerry heeft bekend gemaakt dat het maandelijks beveiligingsupdates uit gaat rollen voor de BlackBerry Priv. Eerder gaven diverse andere fabrikanten al aan dat ze maandelijks updates zouden gaan uitrollen voor hun smartphones. Met de maandelijkse updates moeten de lekken in de beveiliging gedicht worden.

BlackBerry Priv

BlackBerry zal de BlackBerry Priv maandelijks van updates voorzien. Het gaat om beveiligingsupdates die lekken in de beveiliging van Android moeten dichten. Naast de maandelijkse updates belooft BlackBerry ook zogenoemde ‘hotfix’ updates voor lekken die niet kunnen wachten tot de maandelijkse update.

BlackBerry Priv

BlackBerry volgt hiermee het streven van verschillende andere fabrikanten. Eerder gaven verschillende merken zoals Google zelf en Samsung al aan dat het maandelijks beveiligingsupdates uit zou gaan brengen voor smartphones. Deze acties zijn begonnen na het grote beveiligingslek Stagefright.

Eerder wisten we al te melden dat de BlackBerry Priv toch naar Nederland komt. Vanaf eind november is de BlackBerry Priv in Nederland verkrijgbaar.

Alles over de BlackBerry Priv vind je op de BlackBerry Priv pagina.

Lees ook

Reageer op dit artikel