BlackBerry begonnen met uitrol Android 6.0 beta naar BlackBerry Priv

BlackBerry is gestart met het uitrollen van de Android 6.0 Marshmallow beta voor de BlackBerry Priv smartphone. Een eerste groep testers heeft de update al ontvangen, later zullen meer testers de nieuwste versie ontvangen.

BlackBerry start uitrol beta

Iets meer dan een week geleden kondigde BlackBerry aan dat het een beta programma gestart is voor Android 6.0 Marshmallow. Wie een BlackBerry Priv in het bezit heeft kan zich aanmelden voor de test. De bedoeling is dat gebruikers aan BlackBerry laten weten wat de performance van 6.0 op de Priv is en welke problemen zij tegenkomen.

BlackBerry Priv

BlackBerry hoopt de uitrol van de beta op zondag 17 april voltooid te hebben, zo meldt 9to5Google. Wie zich aangemeld heeft voor de test krijgt in de “Beta Zone” uitleg hoe de update geinstalleerd kan worden. Naar verwachting zal de test ongeveer 8 weken gaan duren tot de uiteindelijke release. Dat zou betekenen dat iedere BlackBerry Priv medio juni voorzien kan worden van Android 6.0 Marshmallow. Op dit moment is het toestel van BlackBerry voorzien van Android 5.1 Lollipop.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel