OnePlus 2 krijgt vingerafdruksensor: bespaar een uur per week

OnePlus heeft een nieuwe aanwijzing geplaatst van de specificaties die we terug gaan zien in de OnePlus 2. Eind juli zal de nieuwe OnePlus 2 aangekondigd gaan worden op een speciale manier.

Vingerafdruksensor OnePlus 2

De OnePlus 2 zal gaan beschikken over een vingerafdruksensor. De fabrikant van de OnePlus 2, OnePlus, heeft deze hint naar buiten gebracht vanavond. Eerder werd al bekend dat het toestel over de nieuwe USB-C standaard zal gaan beschikken. Daarnaast krijgt de OnePlus 2 een vernieuwde versie van de Snapdragon 810 processor en wordt 27 juli gepresenteerd.

vingerafdruk OnePlus 2

De vingerafdruksensor moet volgens OnePlus veel sneller werken dan TouchID van Apple. Volgens OnePlus heeft naar eigen zeggen gewacht met de invoering van de vingerafdrukscanner in de OnePlus One omdat het toen een marketing-praatje zou zijn en geen nuttige functie zou betreffen. OnePlus laat weten dat we gemiddeld 200 keer op onze telefoon kijken per dag. Ontgrendelen met een pincode of patroon zou drie seconden duren, waardoor we een uur zouden weggooien per week.

Met de vingerafdruksensor van de OnePlus 2 kunnen vijf vingerafdruk-profielen ingesteld worden. Op deze manier verbreed het de mogelijkheden als je je vinger er net iets anders oplegt. Deze functie kwamen we eerder al tegen bij de Samsung Galaxy S6.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel